vegetabilsk

Nettle Food Race

I Det Forenede Kongerige, i Dorset, afholdes et "World Nettle Eating Championship" årligt i et "World Nettle Eating Championship".

Konkurrencen finder sted i "The Bottle Inn", et gammelt bryggeri i Marshwood, Dorset, England. Bygningen, der dateres tilbage til det 16. århundrede e.Kr., blev født i nærheden af ​​en kirke og serverede kun "ale" øl. Det blev dog kaldt "The Bottle Inn" kun i det 18. århundrede, da det blev den første kro i området for at sælge flaskeøl. I hele sin historie fungerede "The Bottle Inn" også som en landsbybutik og i anden verdenskrig som en landsbyskole.

Begivenheden begyndte som en "øl festival", og løbet er et populært studentarrangement. I denne turnering, som tiltrækker tusindvis af mennesker hver gang, prøver konkurrenterne at spise næser (60 cm lange hver) på kortest mulig tid; vinderen er den der spiser mest.

Konkurrencen går tilbage til anden halvdel af 1980'erne, da den blev født for at løse diatribe mellem to landmænd, der diskuterede hvem der havde de længste nitter; I diskussionen var en af ​​de to, der lovede at spise, hvad som helst, mere end hans. Turneringen har to separate sektioner for mænd og kvinder og tiltrækker konkurrenter fra lande så langt væk som Canada og Australien.

I juni 2010 vandt Sam Cunningham, en Somerset Fishmonger, konkurrencen efter at have spist 74 fod (23m) i juni 2014, Phillip Thorne, en colyton kok, vandt konkurrencen efter at have spist 80 fod (24m) nets

Dette er bestemt ikke en sædvanlig praksis og for at være ærlig, ikke engang meget sundt. Desværre er fotografierne af deltagerne i slutningen af ​​konkurrencen ikke tilgængelige.